I LOVE SUSHI & POKé BOWL LEIDEN

I LOVE SUSHI & POKé BOWL LEIDEN Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1508 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi & Poké Bowl Leiden. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 10:02 Goeie verse Sushi, zoals altijd ! en altijd een extra toetje
26 jun 2022 om 21:58 Heerlijke sushi die heel snel werd geleverd, zelfs met toetje van het huis toe.
23 jun 2022 om 0:42 Erg lekker!
22 jun 2022 om 21:39 Goed eten, fijne service en je krijgt er zelfs een heerlijk toetje bij!
19 jun 2022 om 21:15 Delivery was quick and good. But the sushi was not as fresh as usual
16 jun 2022 om 5:31 Vaker besteld bij I love sushi, eerder goed maar nu niet onder de indruk. Smaak oké maar sushi’s vielen uit elkaar, edamame stonden al zo lang dat ze half uitgedroogd waren, in de bakjes met gember zaten 3 flintertjes. Bezorging wel precies op tijd.
14 jun 2022 om 10:55 Precies op afgesproken tijdstip geleverd, ik was nog net niet thuis maar bezorger wachtte. Heerlijke sushi en lekker verrassingsdessert
12 jun 2022 om 9:10 Pokebowl; veel rijst maar weinig toppings
11 jun 2022 om 20:07 Heerlijk en ook nog dessert als verassing! Bezorgtijd was iets langer dan verwacht, maar was ook zaterdagmiddag/avond..
6 jun 2022 om 9:07 Eten kwam sneller dan voorspeld, toch waren de warme gerechten bijna koud, Sashimi was heerlijk!
6 jun 2022 om 0:19 Heerlijk gegeten
5 jun 2022 om 18:27 Top sushi thx voor de extra slagroom soesjes